InfoisInfo Sverige

Dansfältet-Sweden
Konst i Hägersten


Adress

Majstångsvägen 6 B Lgh 1307. 126 33. Hägersten, Stockholms län
Karta ej tillgänglig


Är du detta företagets ägare eller direktör?



Att känna till Dansfältet-Sweden

Underhåll i Hägersten, Konstnärlig i Hägersten, Artistisk verksamhet i Hägersten

En hälsosam miljö (fysisk interaktion, kropp konditionering genom fysisk konstnärliga klasser, workshops tillsammans med andra hälsosamma metoder), utbildningsändamål (debatter, diskussioner, litteratur, musik och tyst konst), och arbeta för att skapa förtroende för alla människor, särskilt de unga och de mindre privilegierade (genom att tillhandahålla ett öppet öra med ett öppet sinne för att förstå deras insats till deras tillväxt och utveckling av de samhällen där de bor.) planen är att organisera festivaler och bygga en konstnätverk genom dessa festivaler som kan främja kommunala utveckling.
Bolaget har för avsikt att verka för bevarandet av positiva kulturnormer samt fungera som en underhållning för publiken genom konstnärliga medel.
Företaget planerar att ge professionella konstnärliga klasser till publiken. Bolaget är en modern dansmiljö som utforskar rörelsens totala potentialen i sinnet och kroppen genom olika konst och försöker uttrycka personliga visioner, genom experiment och samarbeten för att utveckla nya och mer individualiserade strategier för det kreativa sinnet.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Denna verksamhet har inga bilder eller videor

Omdömen för Dansfältet-Sweden (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag