InfoisInfo Sverige

Ekoby Baskemölla Ekonomisk Förening
Hus i Simrishamn


Adress

Kurrabacken 2. 272 94. Simrishamn, Skåne län
Visa karta


Är du detta företagets ägare eller direktör?



Att känna till Ekoby Baskemölla Ekonomisk Förening

Vatten i Simrishamn, Mark i Simrishamn, Byggmaterial i Simrishamn, Förening i Simrishamn

Genom att dela med sig av sina kunskaper, erfarenheter och resurer vill föreningen göra det möjligt för en livsstil byggd på demokratiska ideal där frihet, rättvisa och etik harmonierar med varandra.
att förvalta på fastigheten befintliga anordningar för gemensamt bruk av medlemmarna att på ägan upplåta tomtplatser för bostadshus och hus för verksamhet mot arrende att verka för en hög grad av självförsörjning vad avser energi, vatten och avlopp samt för produktion av livsmedel till de boende i byn att produkter och varor som brukas och förbrukas skall vara biologiskt nedbrytbara eller kunna återvinnas att fastigheter som uppföres på av föreningen ägd mark byggs med resurs- och energisnålt byggmaterial som är kretsloppsanpassat. Eftersom jorden tillhör oss alla Vill föreningen skapa förutsättningar för en livsstil i samklang med naturlagarna där människor lever i harmoni med naturen.
Utifrån dessa socialekologiska grunder skall föreningen främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga och förvalta fastigheten Baskemölla 87:1 m fl, för skapandet av en ekoby där boende och småskalig verksamhet, odling och djurhållning är integrerade med varandra i ett ekologiskt kretslopp.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Denna verksamhet har inga bilder eller videor

Omdömen för Ekoby Baskemölla Ekonomisk Förening (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag