InfoisInfo Sverige

Gmac Financial Services Ab
Begagnade Bilar i Stockholm

Visa telefonnummer
Kom ihåg att du hittade detta företag på Infoisinfo 08-412 56 0?

Adress

Box 44084. 100 73. Stockholm, Stockholms län
Visa karta


Är du detta företagets ägare eller direktör?



Att känna till Gmac Financial Services Ab

Lastbil i Stockholm, Leasing i Stockholm, Begagnat i Stockholm, Finansiering i Stockholm

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att tillhandahålla finansiella tjänster samt idka annan finansieringsrelaterad rörelse avseende nya och begagnade personbilar, lätta lastbilar samt inventarier, maskiner och övriga objekt som ingår i motorfordons- återförsäljares verksamhet. Förvärv av säkerhet får endast ske i den utsträckning som är tillåten enligt lag.
Finansieringsrörelsen sker i huvudsak i form av leasing, avbetalningskontrakt samt lån mot säkerhet.
Bolaget avser att i huvudsak finansiera sin verksamhet med medel tillgängliga inom bank- och finanssystemet. Bolaget har rätt att förvärva säkerheter, inklusive fastigheter och aktier, för att skydda fordran. För det fall bolaget kräver ytterligare säkerheter, pantbrev eller deponerade likvida medel, panter, företagsinteckningar, borgensåtaganden, såsom garantier, skall säkerheten vara utformad på basis av god säkerhetsanalys. Som en del av bolagets finansieringsverksamhet sker försäljning av motorfordon och finansiering därav i konsignation mot bilåterförsäljare i Sverige.
Säkerhet för finansieringen utgörs dels av uthyrda produkter, dels av rättigheter enligt kontrakt, dels äganderättsförbehåll till sålda varor. Bolagets verksamhet inkluderar också tillhandahållande av rörelsekapital, inteckningslån, revolverande kreditlöften och likviditetshantering till motorfordonsåterförsäljare samt administration av leasing- och avbetalningskontrakt för motorfordonsåterförsäljares räkning. För att begränsa bolagets finansiella exponering skall bolaget upprätthålla en god balans mellan upp- och utlåning.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Denna verksamhet har inga bilder eller videor

Omdömen för Gmac Financial Services Ab (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag