InfoisInfo Sverige

Mäklarhuset Ängelholm
Bostad i Ängelholm

www.maklarhuset.se/angelholm/
Visa telefonnummer
Kom ihåg att du hittade detta företag på Infoisinfo 0431-822 10 ?

Adress

Storgatan 23. 262 32. Ängelholm, Skåne län
Visa karta


Är du detta företagets ägare eller direktör?



Att känna till Mäklarhuset Ängelholm

Mäklare i Ängelholm, Fastighetsmäklare i Ängelholm, Fastighetsförmedling i Ängelholm, Upplevelse i Ängelholm

DIN MÄKLARE I ÄNGELHOLM.
Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av individuell skicklighet i kombination med tillhörigheten i en privatägd mäklarkedja. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, lägenheter, fritidshus, bostadsrätter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi vill vara det självklara valet för er söker en mäklartjänst där kvalitet och kundnöjdhet står i fokus.
Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Tillsammans med 120 fristående lokala kontor runt omkring i Sverige kan vi på ett effektivt sätt utveckla hemsida och kundvårdssystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant med utbildningar och professionella verktyg. DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR.
Vår målsättning är att förmedla Ängelholms främsta mäklartjänst. Svenskt kvalitetsindex har åtta år i följd, 2008 - 2015, utsett Mäklarhuset till den mäklarkedja som har nöjdast kunder i hela branschen. 8 ÅR I FÖLJD ÄR INGEN SLUMP.
Vi erbjuder våra tjänster till boende i Ängelholm, Förslöv, Hjärnarp, Strövelstorp, Munka Ljungby, Båstad och Kullahalvön. Vi är stolta över vårt varumärke och vill att du som kund ska känna stolthet i att ha valt Mäklarhuset som din mäklare!.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Omdömen för Mäklarhuset Ängelholm (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag