InfoisInfo Sverige

Nippon Agency
Film i Stockholm


Adress

Birger Jarlsgatan 102 A Lgh 1103. 114 20. Stockholm, Stockholms län
Karta ej tillgänglig


Är du detta företagets ägare eller direktör?



Att känna till Nippon Agency

Juridik i Stockholm, Artister i Stockholm, Vetenskap i Stockholm, Tolk i Stockholm

Sverigebaserad agentur som hjälper kultur- och näringsliv i Sverige och Japan (i förlängningen Asien och Skandinavien) att samarbeta kring kommersiella och ideella projekt på kulturens område. Omfattande kontaktnät i Japan och Sverige och mångårig erfarenhet av internationellt kulturarsamarbete i båda länderna.
- Museer och gallerier som önskar inleda ett internationellt utbyte av konstnärer och utställningar med japanska svenska systermuseer'/gallerier.
- Filmfestivalarrangörer och filminstitut som önskar arrangera en svensk filmfestival i Japan och vice versa.
Agenturen idenifierar och sammanför sina uppdragsgivare med lämpliga samarbetspartners och bistår också i önskad grad under det fortsatta samarbetet. Tillhandahålla tjänster och förmedla kontakter inom litteratur, utställningar, mässor, delproducerar festiva- ler, producerar, projektleder, dans och arkitek- tur. Föreslår, mode, design, musik, konst, film, seminarier et cetera inom dessa områden. Våra uppdragsgivare är bland andra: - Bokförlag och litterära agenter som önskar komma i kontakt med sin svenska '/japanska motsvarighet, hitta en översättare eller författare eller få hjälp med att exportera'/ lansera en bok i Sverige respektive Japan.
- Medieföretag och institutioner organsationer som önskar beställa en trycksak, artikel, bok, marknadsundersökning eller ett föredrag rörande svenskt japanskt kulturliv.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Denna verksamhet har inga bilder eller videor

Omdömen för Nippon Agency (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag