Vanliga frågor

 1. Vad är infoisinfo.se?

  www.infoisinfo.se är en gratis katalog över företag och yrkesmän som är avsedd att få dessa företag och yrkesmän att komma i kontakt med användare som är i behov av en produkt eller tjänst.
 2. Vad innehåller stilboken?

  En kommentar jag skrev om ett företag har tagits bort eftersom den inte respekterade stilboken. Du kan se vad som står i stilboken genom att klicka här.
 3. Hur kan jag kontakta ett företag?

  För att be om information och/eller kontakta ett företag bör du använda kontaktinformationen som är angiven på företagets profil.
 4. Hur kan jag ändra ett företags information?

  Under ditt företags profil kan du klicka på länken ”Känner du detta företag? Uppdatera information om det nu”; genom att göra detta och registrera en användare kommer du att kunna ändra din företagsinformation.
 5. Hur registrerar jag mitt företag?

  För att din verksamhet ska synas på www.infoisinfo.se behöver du bara registrera dig på infoisinfo.se genom att använda länken https://www.infoisinfo.se/mittkonto/registreraforetag på startsidan. När registreringen skapats kommer du att få ett mejl med en länk för att bekräfta din registrering. Du kan även registrera ditt företag genom att klicka direkt på knappen "Lägg till ditt företag på Infoisinfo gratis". on the home page. A form will appear where you can include all your company på startsidan. Ett formulär kommer att komma upp där du anger all information om företaget. Efter att du slutfört dessa formulär kommer vårt team av redaktörer att granska, kategorisera och publicera ditt företag på www.infoisinfo.se.
 6. Jag har registrerat mitt företag men jag hittar det inte publicerat.

  Alla registreringar och ändringar som läggs till på www.infoisinfo.se genomgår en granskningsprocess av våra redaktörer vilket kan ta mellan 24 och 72 timmar; detta är anledningen till varför du inte ser din registrering på www.infoisinfo.se.
 7. Jag kan inte registrera mitt företag

  I detta fall kan du gå till infoisinfo.se kontaktsida, så kommer vi att återkomma med svar inom 24/48 timmar.
 8. Jag kommer inte åt mitt konto.

  Om du har problem med att logga in med ditt användarnamn eller glömt ditt lösenord rekommenderar vi att du klicka på denna länken www.infoisinfo.se/glomt anger e-postadressen som du använde för att skapa användarkontot så kommer vi att skicka ett nytt lösenord till din e-post. När du har fått det nya lösenordet måste du ta bort din webbläsares cookies för att det nya lösenordet ska fungera korrekt. Därefter kommer du att kunna ändra ditt lösenord från ”Mitt Konto”-knappen som finns i det högra hörnet högst upp på skärmen.
 9. Jag kommer inte ihåg mitt användarnamn.

  I detta fall kan du gå till infoisinfo.se kontaktsida så kommer vi att återkomma med svar inom 24/48 timmar.
 10. Jag vill avregistrera mig.

  I detta fall kan du gå till infoisinfo.se kontaktsida, så kommer vi att återkomma med svar inom 24/48 timmar.
 11. Jag har redan avregistrerat mig. Varför visas min information fortfarande på Google?

  Google sparar en kopia av hemsidor för en specifik tidsperiod (ungefär 2 månader); och därför kommer Google att fortsätta visa din information, även om den inte längre visas på Infoisinfo, fram tills att kopian försvinner.