InfoisInfo Sverige

Lorride Wireless
IT i Askim

Visa telefonnummer
Kom ihåg att du hittade detta företag på Infoisinfo 070-534 07 4?

Adress

Okänd Adress. 436 42. Askim, Västra Götalands län
Karta ej tillgänglig


Är du detta företagets ägare eller direktör?Att känna till Lorride Wireless

Dator i Askim, Data i Askim, IT Konsult i Askim, Konsultföretag i Askim

Utveckling, tillverkning, konsult och försäljning av produkter och tjänster inom telekom och IT området såsom att: tillhandahålla produkter och tjänster för mobil kommunikation till telekomoperatörer samt små och medelstora företag. Samtliga tjänster är inrikta- de mot mobila eller trådlösa slutanvändare. Konsult inom IT såsom att erbjuda telekom operatörer och företag stöd i deras planering och utveckling av tjänster och lösningar för mobil data och talkommunikation.
Talkommunikations- och meddelandelagringstjänster för mobila och trådlösa nät såsom MMS, SMS, E-mail, röstmeddelanden som fungerar över GSM UMTS, Internet och de trådlösa företagsinterna nätver- ken.
Tjänster inom IT såsom konsulttjänster inom affärsplanering, strategisk planering och marknadsplanering samt tekniska tjänster såsom nätplanering, konstruktion och support till telekomoperatö- rer och små och medelstora företag. Exempel på tjänster är planering och konstruktion av trådlösa nätverk, planering och konstruktion av applikationer för drift och till slutanvändare, utveckling av affärsmodeller för och prissättning av slutanvändarlösningar, leverans inklusive serviceavtal för produkter och kompletta lösningar. Exempel på produkter är bild- och textmeddelandehantering för mobiltelefoner och personatorer och applikationsservrar. Produkterna och tjänsterna skall framförallt fokuseras runt tal- och datakommunikation med hjälp av trådlösa nätverk. Produkter inom IT såsom applikationer för skapande, lagring och sändning av bilder och text till mobila eller trådlösa telefoner och datorer.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Denna verksamhet har inga bilder eller videor

Omdömen för Lorride Wireless (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag