InfoisInfo Sverige

Phytoenvitech Ab
Juridik i Lidingö


Adress

Torsvikssvängen 4A. 181 34. Lidingö, Stockholms län
Karta ej tillgänglig


Är du detta företagets ägare eller direktör?



Att känna till Phytoenvitech Ab

Vetenskap i Lidingö, Trädgårdsmästare i Lidingö, Trädgårdsskötsel i Lidingö, Sanering i Lidingö

Bolaget använder växter i miljöns tjänst. Bolaget erbjuder miljövänliga, finansverksamhet dock ej sådan som omfattas av lagen (1992:1610) om kreditmarknadsbolag samt sådan som avses i bankrörelselagen, förvaltning och och andras produkter och tjänster, produktion, teknisk och ekonomisk konsultverksamhet, bedriva centrala koncernledningsfunktioner för hel- och delägda bolag, förvalta föreningar och stiftelser, sjöss och i luften, uthyrning samt rättigheter med anknytning härtill samt transport av varor och personer till lands, utbildning, tillbehör, skräddarsydda och kostnadseffektiva långsiktiga lösningar baserade på egna unika metoder.
Bolagets verksamhet skall även omfatta tjänster, försäkringsmäkleri samt andra därmed förenliga verksamheter. De tre primära verksamhetsområdena är: 1.- Fytoremediering dvs att med växter påvisa och åtgärda förorenade mark-, vatten- och luftmiljöer 2. - Skräddarsydda odlingstekniker för renare matgröda dvs för att minska föroreningshalten av bl a tungmetaller i matgröda 3. - Anläggning och återställande av trädgårds-,park- och naturliga grönområden.
För att stödja verksamheten inom nämnda områden erbjuder Bolaget bl a rådgivning, föredrag och skräddarsydda kurser samt bedriver ett eget forsknings- och utvecklingsarbete.
Bolaget vill på dessa naturliga sätt minska exponeringen av föroreningar på människa och miljö samt skapa miljöer som både är fuktionsdugliga och vackra och som även ökar den biologiska mångfalden.
Läs mer...

Sociala nätverk

Vi har inga konton på sociala medier för detta företag

Foton och videor

Denna verksamhet har inga bilder eller videor

Omdömen för Phytoenvitech Ab (0)

Äger du en verksamhet?
Vi hjälper dig att få det att växa

Få mer kunder, synlighet och exponering.
Låt oss hjälpa er att uppnå era mål och förbättra er verksamhet.

Lägg till ert företag